Вторник, 21.05.2024, 15:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31

БТДтаЮ Приморського району

87715, місто Маріуполь, Чорноморська  17

Блог

Главная » 2018 » Февраль » 26 » ВІТАЄМО!!!
19:22
ВІТАЄМО!!!

Для колективів БТДтаЮ 2018 рік розпочався продуктивно.

Вихованці студії ДПТ «Чарівниця» (керівник – Горпинич Л.Ф.) за січень і лютий прийняли участь у міських конкурсах «Крок до майстерності», «Знай і люби свій край» та отримали почесні дипломи за 1 місця та грамоти переможців.

Вихованці колективу «Нараяна» (керівник – Будько К.І.) прийняли участь у регіональному святі мистецтв «З Різдвом, Україно!» та у міжнародному фестивалі народної  творчості «Зимові візерунки», де отримали дипломи 1-го та 2-го ступенів.

Вихованці колективу «Вмілі рученята» (керівник -  Соколовська Г.А.) прийняли участь у конкурсах з ДПТ «Замість ялинки – зимовий букет», «Знай і люби свій край», виставці з ДПТ, де отримали дипломи та грамоти переможців.

Вихованці колективу «Арго» (керівник – Анісович Н.О.) прийняли участь у міжнародному фестивалі творчих колективів «Різдвяний зорепад» та у міжнародному фестивалі народної творчості «Зимові візерунки», де здобули дипломи 1-го та 2-го ступенів.

Вихованці колективу «Дивне ліплення» прийняли участь у міському конкурсі з ДПТ «Знай і люби свій край», де здобули грамоти переможців.

А вихованці колективу «Шарм» (керівники – Приходько О.В. та Федорова Т.В.) прийняли участь у Традиційному міжнародному танцювальному фестивалі «Kiev Waltz», де здобули дипломи за почесні місця.

Просмотров: 409 | Добавил: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
Avatar 23.11.2018 в 09:14 Kuhnicip написал: Кухни на заказ Нижний Новгород - http://xn----ttbhac9ao5f.xn--p1ai - нн-кухня.рф

http://xn----ttbhac9ao5f.xn--p1ai - где купить кухню в Нижнем Новгороде Спам

Avatar 23.11.2018 в 04:14 Kuhnicip написал: Кухни на заказ Нижний Новгород - http://xn----stbjba6ao5f.xn--p1ai - кухня-нн.рф

http://xn----stbjba6ao5f.xn--p1ai - кухонная мебель Спам

Имя *:
Email *:
Код *:

Інформер останніх коментарів